N-am fost niciodata geloasa sau invidioasa pe cei din jur. Am vazut prea multe cazuri, in care totul parea perfect din afara, iar eu stiam sigur ca nu era. I-am auzit spunand pe multi ” ce bine de tine!” si zambeam amar in sinea mea, pentru ca raspunsul ar fi fost “off, daca ati stii!”.

Ma uit la oamenii care se vand ca fericiti si impliniti. Ma uit la femei care se cred puternice si realizate sau la barbati care par siguri de ei. Si pe urma, ma uit la ce emana in jurul lor. Imi pare rau, dar rautatea si atacul asupra altora, vine in contradictie cu imaginea fluturata in vazul tuturor.

Starea de bine vine greu. Si daca ai trecut prin greu, nu mai poti sa te iei atat de usor de cei din jur. Nici nu cred ca ai aerul de superior ca ai reusit, pentru ca esti foarte constient de cat de rapid se pot schimba lucrurile. Si dezvolti o anumita simpatie pentru cei pe care ii vezi ca inca se mai lupta.

Lucrurile stau diferit pentru fiecare. Nu ai voie sa razi, sa iti bati joc sau sa le dai altora peste nas. Nu judeca, nu compara, nu incerca sa intelegi! Vezi-ti tu de treaba ta!