Uneori in viata, in momentele in care suntem atinsi de suparari, in care nu vedem nici o iesire, suntem parasiti de speranta, apare cineva cu potential vindecator. Totul in jurul nostru se coloreaza, cu bucurie, vitalitate si zambete. Si ca orice lucru fulgerator, se termina rapid.

Persoana cu potential vindecator vine doar sa te vindece. Sa-ti redeschida apetitul catre lucruri demult uitate. Dar tu nu stii asta! Si nu ii crezi pe cei care ti-o spun. Crezi mereu ca vei fi exceptia de la regula. Si proiectezi asteptari, pe care nu va fi in stare sa le atinga. Nu-i vina ta si nu e vina lor. Cand esti slab la inceput, e clar ca vei atrage aceeasi slabiciune. Forta aduce forta.

Curajul, adevarul si sinceritatea sunt lucruri grele. Nu le poti astepta de la oricine. Mai ales de la omul slab. De aceea, e greu sa te ierti pentru alegere si sa ii ierti pentru alegeri, in clipa in care te lovesc in cap. Nehotararea lor te-a facut mai puternic, chiar daca nu ti se pare. Si asta e un motiv bun sa ii ierti!