De-ale mele

Englezii si Te iubesc-ul

Am citit in articolul asta despre un studiu facut in Marea Britanie, potrivit caruia, barbatii spun “Te iubesc” inaintea partenerelor lor, mai des decat o fac ele si se bucura mai tare cand aud aceste cuvinte, mai ales daca sunt spuse inainte ca relatia sa fie sexuala. Pardon?

Eu stiam ca englezii sunt fumati si alcoolisti, si probabil asta duce la prostie. Cat timp trece de la prima intalnire, pana la prima noapte? O saptamana, o luna, doua? Mai asteapta cineva sa se iubeasca ca sa si-o puna? Ne stim de 2 saptamani, iti spun ca te iubesc si tu ma crezi?

Iubirea e un sentiment profund si sunt putini cei care au norocul sa o simta de la inceput. Ea vine in timp, la inceput e indragosteala, atractia, fluturasii. Iubire inseamna sa pui pe altcineva inaintea ta, sa vrei fericirea lui cu pretul nefericirii tale. Prea uzeaza unii cuvintele astea.. Sau poate doar cei care nu stiu ce inseamna o fac.

4 Comments

  • vuschi

    Dar se poate si sa vrei fericirea ei cu pretul nefericirii tale, nu?:) Oricum, simplul fapt ca simti nefericire inseamna ca nu esti indragostit(a) asa cum spui tu…

    • alinarad

      Eu ma refeream aici la situatia cand nu mai e cineva langa tine, daca sustii ca il/o iubesti, ii vrei fericirea cu altcineva…chiar daca tie iti aduce nefericire. Eu am fost iubita numai daca stau…daca nu, dusmani de moarte :), si aia e orgoliu, nu iubire…de asta am folosit exemplul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.