Fiind una din nevoile noastre primare, sexul este foarte exploatat cand e vorba de a vinde ceva. Mie personal, imi place insinuarea, nu mi-am cumparat pate de post, desi am vazut reclama ca se poate manca in pat. Mi s-a parut neinspirata, alaturi de restul de acest gen. Si totusi, daca nu ar fi, nu s-ar povesti…reteta functioneaza.

Azi, era sa cumpar o carte, doar pentru ca avea cuvantul sex in titlu. M-am oprit doar pentru ca mi-am adus aminte de reclama cea minunata. Era o carte despre care nu stiam nimic, autor necunoscut. De obicei, cercetez inainte de a achizitiona ceva.


Concluzia mea e ca, faci ceva, pui sex prin titlu si se vinde. De exemplu, vreau sa scriu o carte despre melci. Ii voi da titlul “Sexul la francezi”, voi incepe prin a spune ca francezii au cele mai multe raporturi sexuale pe an (nu stiu daca e asa, zic si eu), voi spune ca unul din motive este faptul ca nu uita de preludiu, sunt galanti, ies la cina des…(din nou, zic doar asa). Dupa care, as spune ca una din delicatesele lor preferate sunt melci. Si as baga, despre melci, cum sa ii cresti, cum sa ii culegi, cum sa ii prepari…Pariu ca s-ar vinde? M-ar intreba cineva de ce am ales numele asta?

PS: Chestia cu cartea, tocmai s-a transformat in plan financiar pe termen scurt 🙂