Cand Dumnezeu i-a luat o coasta lui Adam sa o faca pe Eva, cred ca a luat si altceva din greseala, pentru ca, treptat, treptat (cum zicea profesorul meu de istorie) femeii i-au crescut organe, care nu erau pentru ea, ci erau menita sa ii faca pe barbati, barbati.

In cursul evolutiei s-au mai intamplat accidente, iar acesta era unul dintre ele. Noi am dezvoltat tupeu, am pus mana pe arme, am aratat ca putem. De-a lungul procesului, i-am dezarmat pe unii dintre ei.

Ma intreba o prietena daca am observat cum se comporta o gaina, cum il seduce pe cocos. Nu am fost niciodata foarte atenta. Incerca sa imi spuna ca ea nu il ataca, ci il ignora, lasandu-l pe el sa vina spre ea. Iar noi femeile am debusolat barbatii, pentru ca ii atacam, in loc sa ii lasam pe ei. Foarte corect! Doar ca, gaina stie ca o sa isi primeasca ratia, stie ca asta e menirea cocosului, n-are treaba cu restul puicutelor din ograda, nu-i geloasa si oricum nu traiesc intr-o societate monogama. Gaina, cu creierul ei mic, stie instictiv mai multe decat unele dintre noi.

Noi, ii vrem doar pentru noi. Stim ca sunt foarte multe puicute, competitia e mare. “Cea mai buna aparare, e atacul!” Asa ca, daca nu vrei sa te aperi de el, ci vrei sa te “cotropeasca”, il lasi pe el sa te vaneze.