Arnold divorteaza dupa multi ani de casnicie, pentru ca are un copil de 13 ani cu o menajera. Mi-am adus aminte de Bill si de legatura lui cu Monica. Am citit biografia lui Hillary, doar ca sa stiu, cum a reusit sa il ierte. Exemplele pot continua. Barbati puternici, cu femei puternice alaturi, ajung sa aiba relatii conjugale, cu femei…oare sa le numesc inferioare?

Indraznesc sa spun ca sunt situatii izolate, nu putem spune de cei doi ca sunt afemeiati. Ar fi iesit si alte intamplari la iveala. Mai stim cazuri de sefi cu secretare, doctori cu asistente. Fiecare dintre ele ii servesc intr-un anumit fel. Probabil in timp se creeaza o alta legatura. Oare femeile puternice de langa ei au alte preocupari? Oare nu mai au ele timp de ei, nu mai au timp sa ii ingrijeasca? Spun asta pentru ca sunt de parere, ca odata ce apare o relatie extraconjugala, ambii soti sunt vinovati.

E greu pentru o femeie cu familie, cariera, responsabilitati. Ne dorim toate sa fim independente, sa avem succes. Ne sacrificam din timpul dat celor dragi. Ne obosim. Uitam ca reusita profesionala e nesemnificativa, daca pe drum ii pierdem pe cei dragi. Hillary a ramas alaturi de Bill, pentru ca credea in misiunea lui, nu i-a placut modul prin care a fost folosita aventura sa il discrediteze si credea in familia lor. Iar iertarea e iubire, iar de iubire avem toti nevoie.