De-ale mele

Obiectul de iubit

Cand ma trezesc dimineata, mi-e dor sa te vad pe tine sau pe cineva? Cand imi beau cafeaua, mi-e dor sa aud vocea ta sau a cuiva?

Cand plec, vreau sa te strang pe tine sau pe cineva? Cand vad soarele, vreau sa iti zambesc tie sau cuiva? Cand ma plimb, te vreau pe tine langa mine sau pe cineva? Cand se intampla ceva frumos, vreau sa iti spun tie sau cuiva? Cand inima imi bate tare, esti tu sau cineva?

Cand imi pun capul pe perna, mi-e dor sa il asez pe spatele tau sau al cuiva? Cand imi intind mana, vreau sa te ating pe tine sau pe cineva? Inainte sa adorm, vreau sa aud respiratia ta sau a cuiva? Imi lipsesti tu sau cineva?

2 Comments

  • Alex

    Niciodată nu o să știi pt. că ești femeie. 🙂 Ești în așa fel construită încât întotdeauna ai să cauți perfecțiunea(în viziunea ta). În cele din urmă vă ciocniți de adevăr: nimeni nu e perfect. Deci nu ai să știi ce îți lipsește nici măcar atunci când vei avea pe (alt)cineva lângă tine.

    Dacă ai într-adevăr pe cineva care contează alături, chiar nu îți mai lipsește nimic. Asta cred eu. Totul e să știi unde să cauți și pe cine să apreciezi.

    • alinarad

      Eu nu caut perfectiunea, sunt destul de mare sa stiu ca nu exista. Vreau completarea mea si persoana a carui defecte le pot accepta. Iar raspunsul il stiu…chiar daca sunt femeie :), mai intreb si eu de dragul conversatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.