O sa incep prin a spune, ca, dupa parerea mea, un barbat poate avea amanta, doar daca e casatorit. Daca nu e, si mai are alta pe langa prietena oficiala, pe cealalta as numi-o neoficiala, nu amanta.

Mai demult, uitandu-ma in jurul meu, am ajuns eu la concluzia ca as prefera sa fiu amanta, nu sotie. Imi era in cap si filmul “Frumoasa venetiana”. Mi se parea ca amanta ia ce e mai bun de la un barbat, iar sotiei ii lasa restul. Amanta are parte de pasiune, atentie, cadouri, iar nevasta de facut mancare, curatenie, crescut copii.

Lucrurile s-au schimbat cu trecerea timpului. Sotiile sunt mai putin dependente de sot. Au mai multa incredere in ele, mai mult timp pentru ele, mai mult curaj si posibilitatea de a-si gasi usor un amant. Asa ca sotii au tot interesul sa fie mai atenti. Sa nu uitam ca femeile iarta mai usor infidelitatea, decat barbatii. De ce cred eu ca au barbatii amante, o sa scriu mai incolo.

Sunt convinsa ca sa fii mama e foarte satisfacator. Dar nu e singurul motiv pentru care iti doresti un sot. O mama nu uita ca e femeie si vrea in continuare ce ii da sotul amantei.

Reanalizand acum situatia, as vrea sa fiu si una si alta, de preferinta pentru acelasi barbat!