Postul de televiziune din Romania cu cea mai mare audienta are, dupa parerea mea, intr-o proportie de 70 %, emisiuni de proasta calitate. Pot fi numarate pe degete cele care merita sa fie privite, care sunt cu adevarat informative.

In jurul nostru e haos, nu este politician care sa fie in stare sa initieze si sa finalizeze un proiect, care ar putea schimba ceva pentru noi. Nu sunt in stare sa faca o lege, prin care sa existe localuri separate pentru fumatori si nefumatori, prefera sa interzica fumatul cu totul. Nu pot sa faca o lege impotriva substantelor etnobotanice.

Cei care ne conduc, sunt dupa chipul si asemanarea noastra. Vin din randurile noastre. De ce ne miram ca nu-s capabili? Sunt de-ai nostri. Sunt alesi de cei care considera stire, faptul ca o baba a fost violata in judetul Iasi. Sunt alesi de oameni, care nu au bani sa cumpere carti copiilor, dar au bani pentru alcool si tigari. Sunt alesi de niste needucati.

Ca sa ne fie bine, ar trebui sa fim invadati. Ar trebui sa vina altii sa ne conduca. Si sa ne faca unora, cate-o lobotomie.