Pornind de la un comentariu pus de mine pe siteul lui, arhi mi-a facut o invitatie: sa scriu despre dildo-ul meu. Avand in vedere cat sunt eu de politicoasa, cum as fi putut sa nu ii raspund?
Eu nu am ascuns niciodata ca sunt pentru masturbare. Intre un barbat care nu stie ce sa-mi faca sau care nu ma atrage si degetele mele, castigatoare vor iesi degetele, la orice ora. Deci degete, nu dildo!
Dildo-ul meu, roz, l-am primit cadou de cativa ani. Nu il mai am acum. Nu il foloseam. Am incercat odata si m-au durut mainile, asa ca m-am intors la metoda care functiona rapid si usor. Studiile spun ca 70% dintre femei nu au orgasm vaginal. Probabil, daca si-ar cumpara un vibrator si s-ar distra putin singure, ar avea sanse mai mari de reusita. Ar invata pe unde sa isi ghideze partenerii, pentru ca, sa recunoastem, nu pot ei stii ce ne place fiecareia, si uneori, ne si plictisim sa ii vedem cum incearca, fara folos. Suntem multe, fiecare cu dorinte diferite.
Multi barbati se intreaba daca femeile se masturbeaza, si daca da, de ce nu vorbesc despre asta. Cele care o fac, pot sa si vorbeasca. Nu o spun pe net probabil, dar tot o spun cuiva. Iar descoperirea e comparabila cu cea a Legii Gravitatiei!
La ce ma gandesc? Totdeauna la o persoana reala, sau la situatii, senzatii traite. Odata ce o persoana intra in imaginar, are sanse mari sa apara si in realitate.
Cat de des se intampla? Destul de des..
Si cu asta, cred ca am spus tot. Multumesc arhi de intrebare!