Vi s-a intamplat vreodata sa aveti impresia ca nu sunteti destul de buni pentru cineva? Sa va simtiti respinsi din cauza statului social, a religiei pe care o practicati, a familiei din care faceti parte, a meseriei pe care o aveti si multe altele? Nu toata lumea are aceleasi oportunitati si sanse in viata. De ce nu pot unii sa treaca peste unele diferente care nu ar duce in nici un caz la neintelegeri in cuplu? Sa iti pierzi increderea in tine, sau in cei din jur, cand se intampla asa?

Mai sunt si acum multi parinti care aleg in locul copiilor lor, persoanele cu care acestia trebuie sa se intalneasca sau sa se casatoreasca. Daca te crezi atat de intelept ca si parinte, sa alegi mai bine decat copilul tau persoana cu care sa isi petreaca viata, de ce nu ai fost atat de intelept sa il cresti, incat sa fie capabil sa aleaga singur? Cu ce drept faci asta? Si multi se supun, ducand o viata trista de cele mai multe ori.

Opusii se atrag, amestecurile si diferentele dau savoare vietii. Trebuie sa evoluezi continuu, sa fii multumit de tine. Sa fii curajos!