Atelier
Cea de-a XXIII-a ediție a celui mai vechi festival de teatru internațional din România, ”Atelier”, va începe în câteva ore la Teatrul Municipal Baia Mare. Atelierul, cum îi spunem noi, iubitorii de teatru din Baia Mare, a început la Sfântu Gheorghe, a continuat pentru o ediție la Sighișoara, apoi la Baia Mare și Satu Mare, după care, Sfântu Gheorghe din nou.

Eu am descoperit și iubit teatrul mergând la ”Atelier”, și ăsta cred că e darul cel mai frumos pe care ni-l face festivalul, are potențialul să te transforme într-un iubitor de teatru, o iubire care nu trece și care te îmbogățește în nenumărate feluri.

Am observat în jur că există o reținere față de lumea teatrului, oamenii au impresia că ar trebui să înțeleagă ceva anume sau că ar trebui să aibă un anumit limbaj. Dar la teatru, ca spectator, trebuie doar să te bucuri.

Din program, vă recomand toate piesele. Știu din experiență, că fiecare poate să fie o surpriză! Și mai știu că Radu Macrinici, inițiatorul, autorul și protectorul ”Atelierului”, nu dă greș când le alege!

program Atelier

program Atelier