London Olympics - flyer/poster template

Colindam tara in lung si in lat si ajungem in Baia Mare in zilele de 21-22 Iulie (locatia va fi comunicata ulterior). Daca esti interesat de cultura si educatie, te invitam intr-o atmosfera prietenoasa, in aer liber pentru 2 zile de bucurie in care vom difuza cate un film pe seara, in timp ce cartile din stand te vor indemna sa le citesti, pagina cu pagina.

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii in carti de la editura Nemira. Vor fi alaturi de noi si partenerii Mercedes-Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur si Persil (Henkel) care te vor astepta la eveniment cu multe alte activitati, premii si surprize estivale.

Afla mai multe detalii despre eveniment pe site!
Ia pe cine îti iese în cale: parinte, bunic, nepot, frate, sora sau prieten si vino sa te bucuri de 2 seri de cultura.

Te asteptam la cel mai mare eveniment national ce promoveaza transmiterea valorilor prin carte si film!

______________________________________________________________
Eveniment susținut de: Kiss FM, Romania Libera, Agerpres, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Zile si Nopti, Ziare.com, Business24, Adevarul, Urban.ro, Edu News, Sapte Seri, Romania Pozitiva, 9AM, Wall Street, Bookland, Romania Pozitiva, Studentie.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

Pentru mai multe informatii si pateneriate:
Alexandra Nica | PR Coordinator
0729923450 | alexandra.nica@inspiregroup.ro