Draga Alina,

Vai tu, dar de unde atata pudoare la tine ca n-ai fost in stare sa ii ceri tatalui tau bani de tampoane? Surorii tale i-ai explicat la 9 ani ce-s prezervativele de fata cu ma-ta, la care i-a picat lentila de la ochelari in sarmale de rusine. N-ai avut niciun stres, viespe mica! Crezi c-am uitat?

Pe langa ca va ascult toate cererile, mai trebuie sa fiu atent la subtilitatile femeiesti? Nici Eu nu-s in stare de asa ceva…Ai dreptate, trebuie sa inveti sa vorbesti si vei incepe cu Mine. O sa iti deschizi gura si o sa zici ce vrei! De ce crezi ca ti-a placut atata poezia lui Cosbuc in care zice “n-ai ascultat de gandul fara glas”? Tocmai pentru ca nu ti-l ascult…Semne, Alinuta draga :)!

Legat de scris, n-am hotarat inca daca esti pericol public prin exprimarile tale sau doar esti tu, mai vedem. Si cand te-ai curentat scotand cablul de la laptop din priza, n-am fost Eu, era gandul tau!

De ziua ta ai primit deja papuci, ce-ti mai trebuie? Fa-i sa fie ca ai lui Dorothy din Vrajitorul din Oz si lasa-i sa te duca unde ti-e casa :). Peace, mandra!