Magar

Sa-mi fie cu iertare, dar trebuie sa spun ceva. Si e posibil ca fetele care iubesc articolele siropoase si romantice scrise de barbati, nu dam numele lor, sa se supere pe mine. Doar ca tin sa precizez un lucru, barbatii nu scriu siropos. Cei care o fac, au latura feminina foarte dezvoltata, si tare ma tem ca, cele care sunt atrase de ce scriu ei, o au pe cea masculina.

E ok, nu e un lucru rau. Daca-ti place tie sa te lupti si pe el sa il vezi ca invarte in ciorba, e perfect! Dar exista o ordine in univers, pe care noi n-o prea respectam.

Va dau un exemplu simplu, dupa care cugetati voi. Un barbat-femeie a fost crescut de o femeie-barbat. Te incurci tu cu el, ca iti face un inel din tulpina florilor din campul pe care v-ati plimbat la prima intalnire si cu asta te-a dat pe spate. Apoi, iti gateste si aranjeaza mancarea in farfurie ca si cum ai fi membru in comisia de acordare a stelelor Michelin. Iar preludiul, va tine pana la Judecata de Apoi.

Si dupa toate astea, o vei cunoaste pe ma-sa, cu care se va purta regal, pentru ca au lipit pe usa de la baie citatul acela care zice ca cel care se poarta ca un print a fost crescut de o regina. Si regina o sa se amestece in toate, ca e suverana. Iar tie, cu latura de luptatoare mai dezvoltata n-o sa-ti convina. Iar el, barbatul-femeie, nu o sa fie in stare sa o puna la punct.

Asa ca, mare grija la ce visati! Universul lucreaza dupa cum ii canta gandurile noastre…