Cand aveam vreo 13 ani am observat ca urechiile mele au fost gresit intepate de asistente cand eram mica, iar gaura pentru agatat cercei nu era simetric facuta. M-am hotarat sa repar nedreptatea si sa o refac, dupa masuratorile de rigoare, in locul potrivit. Am pus spirt intr-un pahar de horinca, am curatat locul, acul din dotare, si m-am intepat, supravegheata de sora mea mai mica, care ma ruga insistent sa ma opresc ca o sa ma doara.

Cel mai mult din timpul nostru il petrecem la munca. Situatia face ca la locul meu de munca, de multi ani, sa am colegi, majoritatea, barbati. Am construit relatii de prietenie si asta face ca si o parte din timpul meu liber sa fie dedicat intalnirilor cu ei. Asa am invatat si am auzit o gramada de glume. Cate dintre voi stiu filmarea cu blonda si cu sexul oral la schimbator? Mie mi-au aratat-o!! O mare framantare a barbatilor in general, e legata de faptul ca, o gaura (orice gaura), daca nu e folosita potrivit scopului pentru care a fost creata, se astupa (acopera pentru cine nu cunoaste cuvantul) in timp.

Sambata seara ma pregateam, in viteza, sa ies la o poveste cu dragii mei prieteni. Fiind atenta sa ma incalt, mi-am pus rapid si cerceii in urechi! Am simtit o jena, ca si cum ceva nu e in regula. M-am dus la oglinda si am observat ca gresisem gaura. In loc sa o folosesc pe cea uzuala, i-am pus in cea facuta de asistente si care ramasese nefolosita de 19 ani. Surpriza e ca, a functionat!

Astfel, cred ca am demonstrat ca, odata facuta, o gaura ramane la fel, chiar daca nu intervii asupra ei! M-am simtit, cum pot doar presupune ca s-a simtit, Sir Isaac Newton cand i-a picat marul in cap.