Cred ca acesta este cel mai vesel articol de pe aici sau cred ca eu sunt cea mai vesela scriindu-l. Azi am vazut la teatru “Fat Frumos cel Mofturos si un Zmeu intors pe dos“! Ma pun de fiecare data in spatele salii sa-i pot vedea mai bine pe copii, pentru ca la sectia Papusi, copii nu sunt doar spectatori, ci participanti activi, as putea spune ca sunt actori.

Azi, cei mai curajosi dintre ei, au urcat pe scena sa joace surorile vitrege din Cenusareasa, Scufita Rosie sau lupul. E foarte amuzant pentru ca nu stii niciodata ce vor face micii actori. Una din surorile vitrege s-a apucat de povestit pe scena ca ea merge si la scoala si la gradinita :).

Imi sunt dragi parintii care-si duc copiii de mici la teatru. Mi se pare un mod frumos de a creste. Si cu toate ca teatrul de papusi e facut pentru copii, mie ca si adult, imi aduce foarte multa bucurie de fiecare data. Si ce consider admirabil, e faptul ca, la fiecare spectacol sunt primiti copiii de la Scoala Ajutatoare, iar cand pleaca, doamna controloare de bilete le spune ca ii asteapta si saptamana urmatoare…foarte frumos!