La finala cupei la rugby de sambata am avut surpriza sa constat ca m-am inselat cand am scris ca suporterii nu injura. Sau poate pe cei care injurau nu trebuie sa ii numesc suporteri, ci doar aterizati din greseala pe stadion.

Sincera sa fiu, din pacate, am ajuns la concluzia ca niciun meci n-ar trebui jucat in orasul de resedinta al uneia din echipele care joaca. Care e suporter adevarat si cu bun simt sa isi urmeze echipa. Idiotii cu manifestari de “oameni din pestera” n-ar merita sa participe sau sa se bucure de astfel de meciuri. Auzind injuraturile din tribune, imi spunea un prieten ca asta e motivul pentru care nu-si aduce copilul cu el. Iar eu vream sa ii intreb pe specimenele alea ce au cu Steaua. Cum poti sa comentezi de niste jucatori care au ajuns intr-o finala sau care fac parte din lotul national, chiar daca nu-s in echipa ta favorita? In plus de asta, unii dintre ei au jucat poate in echipa ta favorita si s-au transferat, omul ala dupa ce pleaca nu mai merita respect?

Sunt intrebata si de teatru ce cred si spun mereu ca nu am ce sa comentez, ca nu pot sa critic. Oamenii mici si urati resping si critica tot ce e frumos. Sunt sigura ca fiecare jucator de pe stadion avea pe cineva care sa-l sustina, avea admiratori, reprezenta un model, hulindu-l pe unul singur, ii hulesti pe toti. Sper doar ca ei, jucatorii, sa nu puna astfel de lucruri la suflet. Pentru fiecare injuratura pe care o aud sunt o suta de declaratii de respect si drag din partea celorlalti.