Va amintiti de SkirtBike Baia Mare? Mintea Loredanei nu sta linistita. Ea a pus la cale un alt proiect, un targ pentru copii.

Proiectul KIDS for KIDS este compus din trei parti:

1. O campanie de strangere de jucarii, rechizite sau carti care va avea loc in scoli si gradinite, timp de doua saptamani, 19 – 30 noiembrie 2012, prin care vom invita copiii si parintii sa participe la proiect donand o jucarie, rechizite sau o carte.

2. O zi de activitati creative cu copiii in cadrul careia se vor realiza decoratiuni handmade, felicitari, ornamente, origami, cutii pentru cadouri, etc., cu tema de iarna, obiecte care vor fi folosite la targul de jucarii si decoratiuni. Scopul acestor activitati este dezvoltatea imaginatiei și a abilitatilor creative ale copiilor, socializarea, implicarea si in acelasi timp constientizarea faptului ca generozitatea e o lecție care trebuie invatata de mic copil – oferind un ajutor copiilor care traiesc mai greu, viata devine mai frumoasa. Ziua de activitati creative va fi 1 decembrie 2012 si va avea loc in incinta Mall-ului Gold Plaza intre orele 12-20.

3. A treia parte a proiectului KIDS for KIDS o reprezinta un targ de jucarii si decoratiuni in cadrul caruia vom incerca, sub forma de donatii, sa transformam in bani toate materialele rezultate in urma primelor doua parti ale proiectului, campania de strangere de jucarii si realizarea de decoratiuni, fondurile obtinute urmand a fi folosite in folosul copiilor beneficiari ai proiectului. Targul de jucarii si decoratiuni va avea loc duminica, 2 decembrie 2012 la parterul Mall-ului Gold Plaza toata ziua.

Astept sa vad ce iese, mult succes!