De-ale mele

Domino

Am vazut ultima parte din Men In Black si era un personaj catre sfarsitul filmului care arata cum exista mai multe variante din orice situatie, in acelasi timp. Si, in functie de ceea ce facem, se poate intampla ori una, ori alta. Noi influentam universul prin ceea se simtim, facem si gandim. E ca un domino, o piesa mica poate declansa o reactie in lant. Uneori e destructiva, alteori constructiva.

Ce e frumos in lumea asta, e ca nu conteaza ce ai facut, ci conteaza ce faci. Daca cei din jur incearca sa va convinga altfel, nu-i lasati. Nu trebui sa conteze pentru ei, doar pentru voi. Iar daca nu va place cum influentati universul, articolul asta poate fi piesa din domino care va pune pe o alta directie.

4 Comments

 • cotos

  Niciodata nu m-a interesat de ce cred cei din jur..Mereu am facut pentru mine si dor pentru mine..Doar ca de cand cu insuratoare, gandesc la plural 🙂

 • Cristi

  Cred ca este foarte important ce ai facut intrecut, pentru ca actiunile tale, evidentiate prin rezultatele actiunilor, te de definesc pe tine ca persoana. Celebra vorba “nu conteaza ce ai facut ci doar ce vei face in continuare” este legata de faptul ca tu ai control doar asupra actiunilor tale viitoare, iar daca dintr-un motiv sau altul nu esti multumit de tine in felul in care te prezinti ACUM, singura solutie este sa te schimbi, prin schimbarea atitudinii in viitor.
  Clar ca trebuie sa porti balastul trecutului, iar oamenii te judeca prin trecut, pentru ca este singura valoare masurabila.
  .. parerea mea

 • Cristi

  Asa este frumos de spus, ca nu trebuie sa judecam oamenii, insa o facem. Si un motiv intemeiat este protectia noastra.
  😉
  Cristi.. again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.