De-ale mele

Neinspirata

Am o luna neagra in Casa Creativitatii, a intrat ieri si se pare ca va mai sta o vreme. Eu credeam ca nu am chef sa scriu pentru ca mi-e bine sau pentru ca prefer sa stau mai mult pe afara, decat langa calculator.

Cand tie ti-e bine le cam vezi pe toate in jurul tau la fel. Nu mai suferi pentru suferinta altora, pentru ca o percepi ca pe o lectie necesara si care va trece. Nu mai suferi din cauza suferintelor tale trecute, pentru ca vezi ca prezentul e mai frumos decat se intrevedea mai demult.

Lady Luck imi zambeste zilele astea, ce mai conteaza norul deasupra creativitatii?

3 Comments

 • Cristi

  Chiar ma gandeam zilele trecute ca oare ce te poate “poseda” sa scrii in fiecare zi,pe teme de filosofie, in general?

  Am cateva raspunsuri posibile, insa toate spun ca: daca afectiv ai cu ce sa iti umpli viata de zi cu zi (prieten, iubit), iti vine greu sa mai imparti din sentimentele tale si altor oameni de prin online, ca doar .. ai cui sa dai 🙂
  .. si mi se pare cat se poate de firesc.

  Gresesc mult ?

  • alina rad

   Nu gresesti! 🙂 Am zis eu de vreo saptamana ca asta se intampla cand ai sanatate, loc de munca, si n-ai copii si barbat sa te frece la cap :))), iti ies tot felul de intrebari. Dar stai linistit, ca am de unde sa impart la toata lumea si cand se va schimba situatia. Pentru ca articolele imi vin foarte usor, nu-mi iau mult din timp. Stau o ora poate langa calculator si le pot programa pe intreaga sapt. Cand am iubit sunt si mai inspirata 🙂

 • Di

  cat de bine ai descrits sentimentul de fericire..da, ea este oarecum egoista, nu mai reusim sa empatizam cu cei in suferinta..ma simteam chiar vinovata pana am citit randurile tale si mi-am dat seama ca se intampla si altora :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.