Jocurile olimpice, criza politica, cursul valutar, insomnia lui Connect-r (am cautat pe google cum sa ii scriu numele ca n-am stiut), toate au reusit sa treaca cumva pe langa mine fara sa ma impresioneze. Daca ma uit la lume mi se pare o piesa de teatru proasta. As putea fi acuzata ca n-am cultura sau ca n-am fost atata la teatru, cu toate astea, chiar cred ca ce se intampla e de calitate proasta.

Se face scandal mare pentru TVR Cultural. TVR consuma bani, si-am auzit ca ar trebui inchis pentru ca oricum nu ne uitam la el. Poate eu nu ma uit, ca am alte activitati. Si nu ma uit la televizor in general. Dar sunt oameni care fac asta, care fac doar asta. Pentru aia ar trebui sa ramana TVR Cultural. Daca ne tot luptam sa renuntam la ceva, de ce nu renuntam la restul tampeniilor care se difuzeaza? Sa alegem noi pentru cei care nu au minte sa aleaga.

Ma intreb cum se simte Mihai Razvan Ungureanu ca a iesit in sondaje pe acelasi loc cu Dan Diaconescu la alegerile prezidentiale. Eu as muri de rusine.

Mi se pare ca-mi lipseste un scop in viata. Adica simt ca ar trebui sa imi propun ceva personal si profesional. Ar trebui sa urmaresc ceva si cu scrisul, si nu simt ca o fac. In schimb, ma las purtata de tot ce-mi aduce fiecare zi! Nu stiu cum e mai bine….