Micul nostru oras a avut parte ieri de un eveniment mare. Skirt Bike a ajuns in Baia Mare datorita Loredanei, Dianei, Kingai, a lui Bogdan, si mai eram si eu printre ei.

Munca noastra de organizatori a fost rasplatita, din plin, de cei (aproximativ) 200 de oameni care au venit la eveniment. Fetele au aratat ca se poate pedala in tinute elegante, iar baietii au fost acolo sa le sustina. Am avut parte de vreme frumoasa, de multe zambete si veselie, si nici nu putea fi altfel, avand in vedere cata bucurie se citea pe fata tuturor. Am avut participante de toate varstele, de la 3 ani si pana la 70! Le-am asteptat cu flori, moristi si premii pe masura.

Spuneam inainte de ziua de ieri, ca e foarte important pentru noi sa vedem cum reactioneaza lumea la initiativa noastra. Ne iubim toti orasul si ne dorim sa facem lucruri cat mai frumoase pentru el. Am prins curaj si asteptam urmatoarea editie. Mai ales ca am fost intrebata daca n-am putea organiza o promenada saptamanal :)!

Le multumim fetelor de la Bucuresti ca au lansat provocarea si ca ne-au sustinut, le multumim sponsorilor si celor care ne-au ajutat la organizare. Si va multumim baimareni ca ati venit!

(dati click pe poze sa le vedeti mari si frumoase)

Ne vedem anul viitor si pana atunci, pedalati!!! Umbla vorba ca e bun pentru suflet si sanatate!