Facem o mare nedreptate cand blamam revistele glossy, televiziunile sau mai stiu eu pe cine, pentru stereotipurile fizice pe care le creaza. Ne gandim ca ele sunt cele care ne influenteaza sau ne dicteaza aspectul ideal al unei femei sau al unui barbat. Nimic mai gresit!

Ieri am vazut un manual de anatomie si avea pe coperta spatele (ca sa nu zic fundul), asemanator cu David al lui Michelangelo. Era foarte bine lucrat fizic. M-am gandit ca pe vremea mea nu arata atat de bine coperta. Daca ar fi aratat, cu siguranta as fi stiut mai bine acum, locul fiecarui organ.

Va mai surprinde ca majoritatea vor sa fie pompati sau ca ele asta cauta? Pai cum sa nu o faca? Pana sa te uiti in reviste, citesti manualele scolare. Daca iti trantesc aia pe coperta un astfel de fizic, tu cresti gandindu-te ca asa arata ei sau ca asa ar trebui sa arate. Si ce dezamagire te loveste cand il vezi sau o vezi prima oara fara haine! Tabletele de ciocolata sunt numai la magazin! Ar trebui sa ne invete si asta la scoala…