Nici o bomboana nu a fost mai dulce vreodata, cum era chiulitul de la scoala. Nu trebuia sa faci ceva special, sa nu stai la o anumita ora, era deja suficient. Eveniment mare!

Cand intri in piata muncii, totul se schimba. “Nu mai poti fugi de la ore!” Si uite asa, ai impresia ca esti privat de cea mai dulce bomboana pe care ai supt-o vreodata. Din dorinta noastra de a “chiuli” de la serviciu, a venit pe lume Mark. Sa nu credeti ca lucrurile sunt intamplatoare. El a fost raspunsul la gandurile noastre. Facebook s-a nascut pentru asta! Si mai ziceti ca nu exista Dumnezeu! Te mai uiti la cateva poze, mai asculti o piesa sau citesti un articol postat de un prieten, mai povestesti cu unul sau altul, mai spionezi pe careva, si vine ora de mers acasa.

Daca seful tau are cont pe facebook, mi se pare sinucidere profesionala sa ii dai add. Sau sa ii accepti cererea de prietenie. Niciun om intreg la minte nu-si tine seful in lista de prieteni. Sa nu poti tu da likeuri in timpul zilei din cauza lui ca te vede? Groaznic… Daca il aveti deja, blocati-l si spuneti-i ca v-ati sters contul! Eliberati-va! Veti fi rasplatit cu o marire de salariu.

Sa nu uitati la final, sa-mi trimiteti un gand bun, sa nu-mi citeasca seful postul, ca am pus-o!! Multumesc 🙂