Nu inceteaza sa ma uimeasca simbioza anumitor cupluri. Nu pot folosi alt termen, pentru ca daca nu ar fi simbioza, care ar fi explicatia pentru care cineva si-ar face cont de facebook comun cu sotul/sotia? Nici cu contul bancar comun nu sunt de acord. Sa nu imi spuna careva, ca unul dintre ei nu are vreme sau nu se pricepe si de aceea partenerul il ajuta. Daca nu are vreme sau pricepere, nu are nevoie! Daca putem trai fara un rinichi, apoi putem trai si fara cont de facebook.

Mai citeam pe undeva ca, dupa ce se casatoresc, unele nevaste isi obliga sotii, sa le dea parolele de la contul de mail, facebook etc, sa poata ele verifica. Cat de proasta poti sa fii sa faci asta? De parca nu isi poate face alt mail, de care sa nu stii tu in veci pururi, daca are ceva de ascuns! Stiu barbati insurati care aveau alt telefon, pe care nu il aduceau in veci in casa, porcii!!

Eu personal, n-as cere parole si nu mi-as lasa sotul sa se simta incoltit si verificat. O sa se simta liber ca pasarea cerului, pentru ca nu va stii, ca mi-am luat hacker sa ii sparg toate conturile si sa il verific de la distanta. Auzi la ele, sa ii obligi sa iti dea parole, cand le poti descoperi singura!!