Am vazut la un moment dat o caricatura foarte sugestiva, in care erai intrebat daca ti s-a intamplat sa te uiti la un ex vreodata si sa te intrebi daca ai fost beata intreaga relatie. Am ras eu pe baza ei mult si bine, ca Doamne, toti avem povesti din astea. Dar nu era bunul nostru prieten alcoolul de vina, ci ovulatia.

Au trebuit sa treaca ani de zile, pana sa imi explic si eu o parte din greselile tineretii, dar nu e problema, sunt binevenite si acum. Intr-o discutie aiurea, a adus cineva aminte de ovulatie, si cum ca in perioada aceea, hormonii umbla prin noi, ca albinele cele harnice prin stup. Standardul nostru de mascul in zilele respective, care-s cam 5 pe luna, se modifica considerabil fata de standardul din celelalte zile, fara ca noi sa ne dam seama. Ca sa exemplific pe intelesul tuturor, daca ai avea de ales in zilele astea intre Gheorghe de la tara cu coasa in spate si doctorul satului, lozul castigator ar merge la Gheorghe. Ca e mai in putere!

Ok, poate majoritatea dintre voi stiu lucrul acesta, dar eu l-am constientizat doar acum si am simtit nevoia sa il impartasesc. Se pot intampla catastrofe. Asa ca, tineti-va fizicul in casa pana trece ;)! Si frumuselul asta din poza ma aproba :)!