“Tot ce este nevoie sa inveti se afla la vedere, este de ajuns sa privesti in jur cu respect si atentie pentru a descoperi unde doreste Dzeu sa te conduca si care este cel mai potrivit pas pe care-l poti face in urmatorul minut.”

“Dzeu nu joaca zaruri cu universul, totul este interconectat si are un sens. Desi acest sens ramane tot timpul ascuns, stim cand suntem aproape de adevarata noastra misiune pe pamant, fiindca atunci tot ce facem se molipseste cu energia entuziasmului.”

“Sa nu uiti de povestea ta…” (Zahir, Paulo Coelho)

“Cand renuntam la vise si ne gasim pacea avem parte de o scurta perioada de liniste. Dar visele moarte incep sa putrezeasca inlauntrul nostru si infesteaza aerul in care traim. Devenim cruzi cu cei care ne inconjoara si in cele din urma ne indreptam cruzimea chiar impotriva noastra. Apar suferintele si psihozele.”

“Si daca aveam sa mai fac eforturi, asa cum facusem deja, poate o sa reusesc intr-o buna zi sa inteleg ca oamenii ajung totdeauna la ora fixa in locurile unde sunt asteptati.” (Jurnalul unui mag, Paulo Coelho)