Unul din lucrurile care ii impiedica pe oameni sa evolueze si sa se dezvolte este idea ca lucreaza pentru altcineva. Eu am spus tot timpul ca lucrez cu cineva, referitor la firma unde lucram, nu ca lucrez pentru cineva. Tot ce fac, fac pentru mine, in colaborare cu altii.

In primul rand, locul de munca trebuie sa imi aduca mie impliniri personale, profesionale si materiale. Petrecem foarte mult timp muncind. Daca ne gandim ca o facem doar pentru altii, o vom face prost. Unii dintre noi o fac prost stiind ca o fac pentru ei, dar aici intra stima si respectul fata de sine.

Daca tu iti bati joc de tine, o vor face si altii. Daca nu esti serios in ceea ce faci, rezultatele vor fi pe masura. Mi se pare o mentalitate de ratat, aceea de a-ti rasplati seful cu acelasi tratament pe care il are fata de tine. Ai incercat sa te schimbi tu? Sa vezi daca nu se schimba si rezultatele?

Stiu ca traim in Romania, stiu ca e greu, stiu ca ne lipsesc multe, dar alegeri exista…Te-ai intrebat in ultima vreme pentru cine lucrezi?