Nu stiu cine l-a denumit asa, informatii prin enciclopedii nu am gasit despre el, si cand zic enciclopedii ma gandesc la google :). Practic, se refera la persoanele care aleg prost. Au o situatie, 10 solutii bune, una naspa. Vor merge instinctiv spre naspa.

La ce varsta realizezi ca deciziile tale au fost nepotrivite, nu prea stiu. Vine o vreme, cand vezi cum evolueaza lucrurile, si iti dai seama ca nu ai procedat corect. Vei dori o schimbare, care va fi o alta alegere nepotrivita. Sa fie clar, e mai rau sa ramai unde e rau, decat sa treci de la un rau la altul! Ca daca tot treci, nimeresti si bine. 🙂 Adica, ai deja luminita aprinsa, care iti trimite semnale, trebuie doar sa le asculti.

Odata ce ne autodiagnosticam ca si purtatori de sindrom, putem incepe vindecarea. Cel mai important lucru de facut este sa nu ne asteptam automat ca urmatoarea alegere va fi proasta. Sa nu stam prea mult pe ganduri, pt ca oricum nu ne putem baza pe logica noastra de stadion. Faci ce simti ca trebuie si ca vrei, pe urma vezi ce iese. Cu zambetul pe buze….ca tare distractive si incurcate sunt caile universului…