Nu stiu cati realizeaza ce forta au gandurile lor. Fie ele bune sau rele, pot deveni realitate, mai ales cand sunt indreptate spre cineva apropiat. Imi aduc aminte cum ne spunea profesoara de romana din liceu sa gandim pozitiv inainte de orice examen, sa ne gandim doar la lectiile pe care le stim.

Universul e mental. Lucrurile de care imi era mie teama, s-au intamplat, tocmai pentru ca le duceam eu cu mine. Am gresit crezand ca cineva ma poate impiedica sa fac ceva. Daca nu reuseam, era din vina mea, ca ma lasam acoperita de frica.

Nimeni nu ne poate opri din drumul nostru. Barierele sunt puse doar de test. Cand esti impiedicat cu violenta, poti fi sigur ca e o ispita, menita sa te indeparteze. Cand nu te duci pe unde trebuie, esti atentionat cu blandete. Nimeni nu poate opri ce trebuie sa se intample.

Gandurile rele au sanse mai mari decat cele bune sa devina realitate. Pentru ca gandurile bune sa se indeplineasca, e nevoie de actiune, speranta, liniste. Eu…sunt in drum spre Orasul de Smarald! Se zice ca e foarte frumos acolo…