Antalya nu mi s-a parut foarte diferita de ce e la noi. Lumea isi intinde hainele pe sarma afara, oile pasc pe marginea drumului, turcii se uita dupa femei in disperare. Daca ar avea meri in loc de portocali si peri in loc de bananieri, toate ar fi la fel.

Hotelurile pe care le-am vazut au fost minunate. Desi a fost “foarte obositor” sa mananc de 3 ori pe zi de toate, sa beau vodca, tequilla si bere, sa dansez pana la 2 noaptea, sa stau in sauna aproape zilnic si sa ma scald la soare, am venit foarte relaxata de acolo. Oare cum am reusit? 🙂

Mi-am gasit locatii unde mi-ar place sa ma duc cu iubitul inainte de nunta: Adam & Eve, unde mi-ar place sa ma duc in luna de miere: Corinthia Tekirova (au o camera pt cei care vin in luna de miere, ca nu iti vine sa iesi din ea) si locul unde mi-ar place sa merg cu prietenii: Vogue Avantgarde .

Daca stau bine sa ma gandesc, nu am pretentii prea mari. Sunt atatea locuri frumoase pe lume. Iar noi apartinem fiecaruia, intr-un fel sau altul. Sufletul nostru a calatorit si va calatori peste tot. Numai sa ii dam noi voie.

As fi adus cu mine, mirosul florilor de portocali, sa vi-l dau si voua. Poate data viitoare…