Nimic nu prevestea la ora 5 dimineata cand m-am trezit, pentru ca ma durea locul de unde mi-am extras maseaua de minte, care imi impingea dintii si mi-a facut parodontoza, si din cauza careia de 3 saptamani cant “Tineretea mi s-a dus cu anii…Primavara dulce a vietii mele”…dar, sa revenim, nimic nu prevestea la ora 5 dimineata, ca ziua aceasta va fi surprinzatoare.

Pe la 11 AM, primesc un mesaj de la o prietena, care ma intreaba “Nu vrei sa mergi gratis in Antalya o saptamana?” Eu, care de cand am intrat pe planul muncii, unul din sefii mei m-a invatat, ca ce e gratis, nu e bun, ca e FOARTE BUN!!!!, am inceput a pomeni fiecare membru al arborelui genealogic al familiei mele, ca nu am pasaport (ca doar n-oi fi eu de vina pentru asta). Si sare lumea pe mine, ca n-am cultura si ca nu stiu ca pasapoartele se fac acum in 3 ore.

Fuga, fuga la politie, intru in cabina de 2 pe 3 metri, super excitata, sa verific informatia. Domnul politist, cand vede atata entuziasm, ma intreaba non verbal, ce mahar am prins? Mahar frate, pe Busola!!!!

Ce voi face 8 zile? Voi vizita statiuni, hoteluri, voi merge la plaja, sauna, mancare, cluburi, bautura. Voi face poze si imi voi da cu parerea despre ce vad. Adica, sa observ si sa comentez dupa aceea, doua din lucrurile la care ma pricep cel mai bine.

Offf, ce greu mi-e pe lumea asta!!!