Cred ca fiecare fata, care se desparte de cineva dupa o relatie lunga, ar trebui sa citeasca “Eat, Pray, Love”. Eu am citit-o de vreo 2 ani, ieri am vazut filmul. Imi doream demult sa il vad, pentru ca mi-o imaginam foarte bine pe Julia Roberts in rolul prinicipal. Ea se potriveste de minune cu personajul prinicipal.

Lectia din carte mi-am luat-o demult, anul trecut am avut ocazia sa o si aplic. Se zice ca nu citim nicioadata o carte la fel, pentru ca suntem diferiti, interpretam altfel sau descoperim chestii noi. Ieri, era in film o scena in care Elizabeth (personajul principal) isi imagineaza ca vorbeste cu fostul ei sot, care ii spune ca o iubeste si ca ii e dor de ea. Iar ea ii spune sa o iubeasca si sa ii fie dor in continuare, si de fiecare data cand se gandeste la ea sa ii trimita iubirea lui.

Asta nu prea mi-a placut. Eu nu as vrea ca cineva din trecut sa ma iubeasca si sa ii fie dor de mine, dupa ce am plecat. La ce foloseste, in afara de a te chinui? Vreau sa imi doreasca bine, dar nu vreau sa simta altceva. Suna prostesc?

PS: Tocmai mi-am dat seama, ca lipseste bautura langa mancare! (Am gasit si titlul pentru post)