Oamenii superficiali nu vor gasi profunzime niciunde. Oamenii intelepti o vor gasi aproape peste tot. “Viata asta-i ca o scara, ea te urca, ea te si coboara!”, ar trebui diminuat intelesul acestor vorbe, doar pentru ca vine de la manelisti? Nu cred.
Am vazut “Sex and the City 2” ieri. Am socat pe cineva saptamana trecuta cand am numit serialul, a doua biblie (cel putin sper ca de asta s-a socat, si nu pentru ca am vorbit de masturbare).
Cei care nu s-au uitat la serial sau la film au impresia ca e vorba doar despre sex, haine de firma, reviste de femei.Samantha este o tarfa, pentru ca are curajul sa faca ce doreste, cu cine doreste. Daca ar fi Sam, ar fi Casanova, barbat adevarat. Miranda pare tocilara, Charlotte e preferata celor mai multi barbati cu care am vorbit, iar Carrie e visatoarea.
Filmul e mai mult decat atat. E o poveste despre prietenie, despre iubire, despre gasirea persoanei potrivite si despre viata in doi. Toti cei care au locuit sau locuiesc cu cineva stiu cat e de greu sa gasesti un echilibru. Reteta de fericire a unui cuplu, poate insemna dezastru pentru un altul. Fiecare trebuie sa isi gaseasca propriul drum, in care extremele nu isi au locul. Nu e rost de alb si negru. Asta e mesajul de final. Viata e mai frumoasa, cand e plina de culoare. Desenati, reinventati nuante!

PS: Cred ca sunt pregatita sa mi-l gasesc pe Mr Big si sa ma marit 🙂