Fiecare dintre noi are o voce interioara, care ne trimite anumite mesaje. De unde vine?  Nu putem stii exact. Ne ghideaza corect? Eu zic ca da. Problema noastra e ca suntem prea ocupati, neatenti, stresati, grabiti si alegem sa nu mai auzim nimic.

M-am studiat de-a lungul timpului. Persoane care imi creau un disconfort, s-au dovedit a fii urate pentru mine. Impresii ca anumite lucruri se vor intampla, s-au dovedit a fi adevarate. Senzatiile ca nu sunt in locul potrivit, erau cat se poate de reale. In popor, s-ar spune despre mine ca am “gura spurcata”.

M-am chinuit mult sa nu ma ascult, pentru ca nu imi placea ce aud. Dar cand am trecut peste, totul in jur s-a luminat. Nu universul are grija de noi, noi avem grija de noi. Sunt lucruri simple pe care trebuie sa le facem pentru starea noastra de bine. Sa iubim, sa cantam, sa dansam, sa fim atenti in jur, sa ne concentram asupra lucrurilor pe care le facem. Atunci vocea e mai puternica, atunci luam decizii bune…atunci ii vrajim pe cei din jur.