In urma cu cativa ani, am cunoscut o persoana care are capacitatea de a vedea viitorul. Nu era vrajitor cu cartile de tarot, doar o persoana simpla, cu capacitati paranormale. Are o privire foarte blanda si pare un om impacat. El nu spune nimic, decat daca e intrebat. A vazut reticenta mea si mi-a spus doar atat: “Mai bine decat cum ti-e acum, nu o sa iti fie niciodata!” A avut dreptate, dar nu am bagat de seama.

L-am reintalnit anul acesta la o prietena acasa, nu stiu de ce, dar a intrebat de mine. Cand m-a vazut, mi-a spus ca nu am priceput nimic din ce imi spusese. L-am contrazis. Pricepusem. Nu eram curioasa de ce vedea el la mine, eram curioasa sa imi spuna cum stie. Vede imagini. Se uita la cineva, sau vorbeste cu cineva si vede imagini. Ce ii arata imaginile? Ii arata locul unde o persoana poate fi fericita si cu cine. M-a invatat ca in viata exista mai multe variante, unii isi gasesc fericirea aproape, unii trebuie sa mearga in lume sa o caute, iar unii nu o gasesc deloc. Mi-a vorbit de vietile viitoare.

Nu mai cred in Dumnezeu asa cum il prezinta biserica. Daca totul e planuit dinainte, ce folos mai are rugaciunea? Sau poate are, pentru viata mea viitoare. Doar ca eu o traiesc pe asta de acum…