În urmă cu două luni am încercat pentru prima dată produsele NuGenesis Nails. Probabil nu le-aș fi încercat dacă nu o știam pe Alina, tipa care le-a adus în România. Zic că nu le-aș fi încercat pentru că am încercat deja unghiile din gel, lac-gelul și în scurt timp m-am plictisit de ele. Motivul era faptul că unghia mea crește foarte repede, și estetic, mi se părea că arată îngrozitor până mergeam la umplut. Cred că toate vă confruntați cu asta. Plus că, nu-mi permiteam să merg mai des pentru că știam la ce chin e supusă unghia când e îndepărtat gelul de pe ea și nu era nici ieftin.

NuGenesis Nails aduce tehnica dipping powder care nu are nevoie de lampa UV pentru uscare. Praful se uscă în aer, iar îndepărtarea sa de pe unghii se face cu un lichid similar acetonei. Sub el, unghia arată foarte bine și nu pare deloc slăbită sau subțire, la fel cum apare după ce îndepărtezi gelul.

Povestind cu manichiuristele pe care le știu, toate au întrebat dacă se poate face french-ul, iată că se poate! Și o bună parte din ele mi-au spus că au avut deja cliente care le-au întrebat dacă știu despre produs.
NuGenesis Nails

Financiar, manichiura cu NuGenesis Nails are costuri mai reduse decât cea din gel și aproximativ la fel cu cea din lac-gel, doar că trebuie subliniat că e mai sănătoasă. Din acest motiv, acum merg din două în două săptămâni. Iar dacă aveți deja unghii cu gel, se poate înlocui produsul. Eu mi-am dat mâinile pe mâna Lindei, pozele din articol sunt de pe pagina ei. Ideea de bază e că arată bine, protejează unghia, praful se simte mai lejer pe unghii și nici nu te mai radiezi cu UV-ul.

Fetele organizează săptămâna viitoare un seminar în Baia Mare, dacă vreți să știți mai multe, le puteți scrie. Sau, întrebați manichiurista voastră dacă nu le folosește deja! 🙂

Info aici: https://goo.gl/eB5ryt

NuGenesis Nails