Intr-o seara, un baiat se plangea la radio de faptul ca el accepta ca iubitei lui ii plac posetele, ea de ce se supara cand el merge la bere cu baietii? Ca va banuim ca mergeti la curve!!!! Chiar nu stiati asta? Sa dezvoltam…

Sa intelegeti din start ca problema nu e berea. N-are nimeni treaba daca stai si o bei acasa. Problema e berea “fara numar” si anturajul. Trebuie sa recunoasteti, cand va adunati mai multi, faceti ce faceti si ajungeti la discutii despre femei. Si pornind de la enuntul “si soarecele se satura de aceeasi gaura”, mintea noastra zboara. Nu zice nimeni ca sunteti infideli, dar, printre aburii de alcool, multe par foarte tentante. Nu e vorba ca nu avem incredere in voi, voi sunteti ingerasi. Nu avem incredere in bere si in prietenii vostri care va duc la rele!

Intelegeti ca si noua ne e greu! Nu comparati posetele cu berea. Posetele ne bucura, nu ne intuneca mintea. As putea sa va spun cum sa machiati iesirile astea, sa nu se lase cu scandal, dar nu am sa o fac! Ce? Sunteti in stare sa va gasiti amante dar sa ne mintiti pe noi nu?