Din martie voi lucra la teatru! 🙂 Sunt emoționată, entuziasmată și mă plimb pe stradă cu senzația că mi-a făcut universul un mare cadou. Am dat târcoale teatrului ani buni, l-am descoperit cu adevărat când am devenit adult și m-a câștigat de la prima reîntâlnire. De atunci, i-am rămas fidelă și m-am străduit să îi câștig noi adepți.

De acolo, o să mă îngrijesc să vă fac cunoscut tot ce face teatrul pentru noi, o să vi-l arăt cum nu l-ați mai văzut, o să vă arăt ce vă poate aduce el în viață și cum îl puteți răsplăti. Când iubești ceva trebuie să și dai, nu doar să primești. Fiți fără grijă, o să vă cer să îi dați doar după ce-l iubiți!

Avem puse pe hârtie multe idei, pe măsură ce trece timpul o să vi le dezvălui și aici. M-am tot gândit la faptul că nevoia de cultură nu este o nevoie înnăscută, iar felul în care o dobândim, diferă de la om la om. În primă fază, mi-aș dori să creștem numărul celor care se pot declara spectatori fideli ai teatrului, prin urmare, ar fi mișto dacă mi-ați scrie cum ați ajuns prima dată la teatru și ce v-a determinat să reveniți. Să știu ce drumuri să apuc!

Poate ați observat că n-a mai scris de o vreme, au mai fost și vor mai fi astfel de perioade. Tăcerea e modul meu de reîncarcare. Să-mi trimiteți gânduri de bine pentru noul drum!