Ieri mi-am adus aminte de un articol mai vechi de pe TimesNewRoman din ajunul Bobotezei, in care scria ca fetele fecioare isi pun sorici la noapte sub perna, sa viseze porcul cu care se vor marita. Nefiind fecioara, m-am gandit ca n-are rost sa pun nimic sub perna, dar am adormit cu gandul la vis.

In timpul noptii am visat ca sunt intr-un oras mare si ma plimbam pe strazi. Umblam aiurea admirand peisajul, pana mi-am dat seama ca nu mai stiu sa ma duc de unde am venit. Atunci m-am gandit sa sun, hai sa ii zicem, a ghost from the past, ca el ar fi putut sa imi spuna de unde am pornit. Iar al doilea gand a fost sa tot merg, ca o sa gasesc reperele de care am nevoie, ca sa ajung unde trebuie.

Stiti ca se zice ca lucrurile din trecut se repeta pana iti inveti lectia? Azi m-am prins ca nu e asa. Lectia o inveti din prima. Ca atunci cand pui degetul in foc si te arzi. Stii pe loc ca focul arde. Lucrurile din trecut se repeta nu pentru ca nu ne-am invatat lectia, ci pentru ca avem obisnuita de a le face la fel. Nu poti face un lucru, in acelasi fel, asteptand un rezultat diferit. Sau poti, daca esti prost..