Paparazzi

Cativa dintre actorii mai tineri ai teatrului baimarean si-au restrans activitatea pe la noi si s-au dus in alta parte. Eu ma bucur pentru ei si pentru sansa pe care o au. Si dupa ce i-am imbratisat la ultima reprezentatie a “Butoiului cu praf si pulbere”, mi-am spus ca voi merge sa ii vad pe unde joaca. Nu ma duc doar sa vad alte piese, in alte parti, ci ma duc si ca sa stie cei de acolo, ca aici la noi, au fost iubiti.

Prima oprire a fost aseara la Teatrul de Nord din Satu Mare. I-am spus lui Ionut Mateescu ca ma duc sa-l vad, sa nu zica lumea ca-i al nimanui pe acolo, desi, la felul in care joaca el, isi face rapid prieteni peste tot. Am vazut o piesa de-a lui Matei Visniec “Paparazzi sau cronica unui rasarit de soare avortat”, inca procesez mesajul :). Se va juca in cadrul Festivalului National de Teatru de la Bucuresti in zilele urmatoare, deci am facut o alegere foarte buna sa merg sa o vad.

Urmatorul pe lista e Teatrul Regina Maria din Oradea. George Dometi joaca in “Producatorii”, s-apoi Cluj, si mai vad eu ce fac Andrei Bradean si Florin Calbajos, care s-a dus tocmai in Ramnicu Valcea! Ce departe esti :), dar ma bucur pentru bucuria pe care o oferiti, oriunde ati fi!

Oh, ca v-as lega pe toti la mine acasa :D!

[photo]