Saptamana trecuta, intr-un moment de agitatie, am vrut sa scriu pe facebook ca daca ma apuc sa pun poze cu ce gatesc dupa ce ma marit, sa faca bine prietenii mei sa ma raporteze si sa-mi inchida contul. Sau sa vina sora mea sa-mi dea cateva palme, asta sigur i-ar place.

Dupa care, agitatia s-a extins cand am vazut ca a venit o blonda de la Bucuresti in oras, iar pentru un ziar online a fost stire pe ce terasa a dansat ea.

Dupa care, mi-am amintit de femei care scurteaza cuvinte din vocabularul limbii romane, pana mea, poate nu le duce capul sa le tina minte intregi, si care si-au facut blog. WordPress si blogspot ne-au facut un deserviciu cu platformele lor gratuite!

M-am gandit ca poate imi e ciuda, ca eu nu am pentru cine gati. Cand aveam pentru cine, n-aveam facebook. Sau mai bine zis, ce alegeam eu sa fac, nu se putea pune pe net. Serios acum, te-a luat, vede ca gatesti! Pui pozele pentru ma-sa, sa fie ea linistita?

Daca vine o “persoana publica” in judetul nostru, faptul ca ea a baut o bere pe nu stiu ce terasa e o stire pentru tabloide, nu pentru un ziar care se respecta. Daca sunt patron si de ziar si de club, ar trebui sa fiu foarte atent sa nu amestec una cu alta. Nu ies bine impreuna.

question

[foto]