Cand ai trait anumite situatii ajungi sa le recunosti foarte bine la cei din jur. Dupa ce te-ai autoanalizat, ai despicat inceputul, cuprinsul si sfarsitul, ai putut asocia semne fiecarei etape. Nu ai certitudinea ca le vei recunoaste la tine pe viitor, pentru ca e greu sa ai detasare cand esti implicat. Desi, detasarea e necesara pentru a face lucrurile sa functioneze.

Dar le vezi foarte bine la altii. Desi situatiile pot fi diferite, esenta lor de baza e aceeasi. Ma gandeam ieri la cat e de usor sa ne facem planuri de viitor cu cineva si sa uitam intre timp sa avem grija de ce se intampla in prezent. Pentru ca indepartarea se face acum. Planurile de viitor implica o anumita incredere sau posesie. Esti sigur ca persoana va fi atunci langa tine, fara sa vezi ca ea a plecat deja.

Cand ai acces la anumite informatii consider ca ai datoria sa le raspandesti. Cand vezi pericol e necesar sa avertizezi. Fiecare decide ce poate face cu ce afla. Unora le va folosi, altora nu, in functie de cat e de pregatit sa auda. Deci spui, fara sa uiti ca ce a fost bine pentru tine, poate fi rau pentru celalalt.