Mr Nobody

Anna are ghilimele si reprezinta tot ce e mai bun pentru fiecare dintre noi. Titlul mi l-a inspirat filmul “Mr Nobody”, care prezinta intr-un fel mai altfel, unul din crezurile mele.

Filmul e mai greu de povestit, trebuie vazut si trait. Ideea e ca, indiferent ce drum iei in viata, pana la urma, as fi spus ajungi, dar e impropriu… pana la urma esti dus catre varianta cea mai buna pentru tine.

Nu sunt greseli in univers, doar accidente, asta ca sa nu mai culpabilizati ca ati ales prost! Ok, nu e la fel sa intri in coliziune cu un stalp sau cu o saltea, dar oricum, orice lovitura trece.

Baiatul asta din film alege o data bine si de doua ori prost. Alegerile proaste le face cu mintea. Dar universul e bun, si-i mai omoara o nevasta, sa o poata lua pe cea buna. Vedeti, cand ziceam eu ca aia buni sunt luati, dar stati linistite ca mai divorteaza din ei sau ca se mai intampla si accidente, nu m-a crezut nimeni :)…

Dar, ca sa intalneasca varianta buna, e necesar sa fie dragut cu cineva. Asa ca, daca sunteti intr-un loc si nu stiti cum sa iesiti de acolo, fiti buni, si o sa vina varianta sa va scoata!